Veganmatlagningskurs & Yinyoga

Lördag 27 april, klockan 9.30-16:00

Välkommen till en rolig & avkopplande dag på Villa Fridhem, Härnösand. Tillsammans lagar vi vegan mat och gör Yinyoga. Ett tillfälle att varva ner i skön natur, nära havet och samtidigt äta gott! Ett härligt yinyoga pass med Jonna där du får vila och återhämta dig. En eftermiddag med Johanna i köket där du får lära dig enkla knep för att laga vegansk mat samt förbereda en härlig marockansk lunch med smaker och kryddor från mellanöstern. Vi kommer att prata om relationen mindfulness och mat. Självklart får du med dig recept på de olika rätterna vi gör.

Johanna Cederström är vegansk kock,hon har arbetat i 10 år i New York på kändiskrogar som Balthazar och Gamery Tavern. Johanna reser & lagar sin veganska mat i USA och Sverige på olika yoga retreat och festivaler.

Jonna Raje Jensen är kurator, andningspedagog, yin och mindfulness instruktör. Hon har många års erfarenhet av retreater runt om i världen.

Kursanmälan gäller först när anmälningsavgiften 500 kr betalas in på BG 5315-4456 Swedbank. Skriv ditt namn, tel nr och mailadress till jonna@jensenproduktion.se Resterande belopp 695 kr betalas in senast 18 april. Kursavgiften är 1 195 kr.